میوه های قرمز خواص بیشتری نسبت به دیگر میوه ها دارند.تا جایی که خوردن میوه های قرمز پنج وعده در روز توصیه می شود . به تازگی دانشمندان می گویند : انواع میوه های قرمز نه تنها آنتی اکسیدان لازم را به بدن می رسانند بلکه عفونت های مجاری ادرار و التهابات را هم از بین می برندو همچنین خطر ابتلا به سرطان را هم کاهش می دهند . برای مثال هندوانه جزء یکی از میوه هاست که دارای فیبر و ویتامین های A . C و پتاسیم است و هر چه رنگ میوه های قرمز تیره تر باشد مواد معدنی و ویتامین های سودمند بیشتری در آن نهفته است . هندوانه یک میوه ی بسیار مفید است و حتی پوست و تخم آن هم خوردنی و پر از خاصیت می باشد .  |